Sfaturi pentru parinti la cursurile de inot

Dragi parinti, va rog sa aveti in vedere ca fiecare copil este unic in felul lui. Fiecare are ritmul lui propriu de a invata. Evitati sa ii comparati cu alti copii. Cautati in permanenta sa ii incurajati si sa ii sprijiniti, sa ajunga sa se descurce singuri in orice situatie.
De multe ori am intalnit cazuri in care copiii, faceau ceea ce le spuneau parintii. Nu întotdeauna dau cele mai bune indicații, chiar dacă intențiile lor sunt bune. Este mai ușor sa invățăm un copil de la zero, decât sa corectam un exercițiu deja învățat, automatizat. Acea miscare ii intra în reflex si este mult mai greu de corectat. Nu le cereți mai mult decât pot face în momentul respectiv. Am întâlnit cazuri în care copiii, la insistentele parintilor, doreau sa inoate cu pluta, precum colegii lor din apa, deși ei nu erau pregatiti.
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, discutati cu antrenorul orice problema care apare pe parcursul cursurilor de initiere inot, iar împreună cu el, puteți găsi cea mai buna soluție pentru copilul dumneavoastră. Incurajati copilul sa aiba incredere in antrenor si sa il asculte, pentru ca asa va invata sa inoate mai repede si mai corect.

Scroll to Top
Call Now Button web tasarım kocaeli web tasarım istanbul web tasarım ankara web tasarım izmit web tasarım gebze web tasarım izmir web tasarım kıbrıs