Cursuri inot copii la Steaua

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Te invitam sa iti aduci copilul la un curs de inot la Steaua, un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, probabil cu cel mai cunoscut bazin de inot din Bucuresti. Copiii care invata sa inoate in acest bazin au oportunitatea de a se integra intr-o grupa de performanta, natatie sau polo pe apa.

Cursurile de inot pentru copii la Steaua

Clubul organizeaza cursuri de inot pentru copii, tinand cont de nivelul fiecaruia:

Grupele de initiere

Cursurile de initiere inot sunt organizate in bazinul mic sau in bazinul mare in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea se face sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

Grupele de semiavansati

Perfectionarea se va face intotdeauna in bazinul semiolimpic (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece clubul pune accentul pe promovarea viitorilor campioni, oferim foarte mare atentie tuturor copiilor colaborand cu antrenorii de performanta pentru rezultate cat mai bune.

Grupele de avansati

Datorita rezultatelor, numarul copiilor la clubul Steaua este in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri avem grupe de performanta cu copiii care ne reprezinta la competitiile sportive. Atat antrenorii cat si copii au antrenamente organizate special pentru explicatii si corecturi tehnice cat mai precise.

Unde se desfasoara cursurile ?

Bazinul de inot Steaua  este situat in incinta clubului Armatei Steaua Bucuresti, pe Bulevardul Ghencea 45, sector 5 București.

Apa din bazine este tratata corespunzator:

Temperatura apei este de:
32 grade – 33 grade in bazinul mic;
29 grade – 30 grade in bazinul mare.

Tot procedeul de filtrare este automat si monitorizat digital, valorile sunt verificate in timp real.
De asemenea aerul din incinta este in permanenta dezumidificat, filtrat si adus la temperatura optima.

Cursurile se desfasoara in cele doua bazine proprii:

Bazinul olimpic are o lungime de 50 m – Aici se organizeaza cursurile de  polo si natatie.
Bazinul semiolimpic are o lungime de 25 m – Aici se organizeaza cursurile de initiere si perfectionare.

Ce echipament trebuie sa aveti ?

Slip / Costum de baie
Casca pentru inot (obligatoriu)
Ochelari pentru inot (optional)
Prosop / Halat
Papuci[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1599508161912{margin-top: 40px !important;}”][vc_column][vc_separator color=”black” style=”shadow” border_width=”5″ css_animation=”fadeIn”][vc_column_text css=”.vc_custom_1599508134962{margin-top: 30px !important;border-bottom-width: 30px !important;}”]Afla mai multe detalii despre cursurile de inot pentru copii sau cursurile de inot pentru adulti la nivel de grup sau in regim personal accesand linkurile de mai jos. Daca doriti sa faceti o inscriere puteti folosi pagina de contact.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1599508170063{margin-top: 40px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Cursuri inot copii” style=”flat” shape=”square” color=”blue” align=”center” i_icon_fontawesome=”fas fa-child” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Finitiereinot.ro%2Fcursuri-inot-copii%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Cursuri inot adulti” style=”flat” shape=”square” color=”blue” align=”center” i_icon_fontawesome=”fas fa-male” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Finitiereinot.ro%2Fcursuri-inot-adulti%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
Call Now Button web tasarım kocaeli web tasarım istanbul web tasarım ankara web tasarım izmit web tasarım gebze web tasarım izmir web tasarım kıbrıs