Cursuri de inot pentru copii la Alexandreea

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Inscrie-ti copilul la cursurile de inot Alexandreea, un club cu renume datorita antrenorilor experimentati, cu unul dintre cele mai curate bazine de inot din Bucuresti, tratat corespunzator chiar si pentru bebelusi.

La bazinul de inot Alexandreea se organizeaza cursuri de inot pentru copii, tinand cont de nivelul fiecaruia:

Cursurile de initiere inot

Cursurile de initiere inot sunt organizate in functie de nivelul fiecarui incepator. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea se face sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

Cursurile de avansati

Perfectionarea se va face intotdeauna in bazinul semiolimpic (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece clubul pune accentul pe promovarea viitorilor campioni, oferim foarte mare atentie tuturor copiilor colaborand cu antrenorii de performanta pentru rezultate cat mai bune.

Cursurile de perfectionare

Datorita rezultatelor, numarul copiilor in locatiile noastre sunt in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri avem grupe de performanta cu copiii care ne reprezinta la competitiile sportive. Atat antrenorii cat si copii au antrenamente alaturi de antrenori cu rezultate, fosti si actuali sportivi de performanta campioni, nationali, balcanici, cu studii superioare. Copiii inscrisi la cursuri vor avea parte de cele mai bune explicatii si corecturi tehnice.

Unde se desfasoara cursurile ?

Bazinul de inot Alexandreea este aflat intr-o zona centrala, in Bucuresti, in apropierea tuturor mijloacelor de transport (autobuz, tramvai, metrou). Pentru mai multe detalii va rugam sa intrati pe pagina bazinului Alexandreea, pentru informatii precise: bazin Alexandreea

  • Apa din bazin nu are adaos de clor.

  • Temperatura apei este de: 32o – 33o

Tot procedeul de filtrare este automat si monitorizat digital, valorile fiind afisate pe monitoare care redau in timp util parametrii ce corespund normelor europene si legilor aflate in vigoare. De asemenea aerul din incinta este in permanenta dezumidificat, filtrat si adus la temperatura optima.

Cursurile se desfasoara intr-un bazin semiolimpic curat, incalzit cu apa curata si filtrata in continuu.

Ce echipament trebuie sa aveti ?

  • Slip / Costum de baie

  • Casca pentru inot (obligatoriu)

  • Ochelari pentru inot (optional)

  • Prosop / Halat

  •  Papuci

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1599508161912{margin-top: 40px !important;}”][vc_column][vc_separator color=”black” style=”shadow” border_width=”5″ css_animation=”fadeIn”][vc_column_text css=”.vc_custom_1599508134962{margin-top: 30px !important;border-bottom-width: 30px !important;}”]Afla mai multe detalii despre cursurile de inot pentru copii sau cursurile de inot pentru adulti la nivel de grup sau in regim personal accesand linkurile de mai jos. Daca doriti sa faceti o inscriere puteti folosi pagina de contact.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1599508170063{margin-top: 40px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Cursuri inot copii” style=”flat” shape=”square” color=”blue” align=”center” i_icon_fontawesome=”fas fa-child” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Finitiereinot.ro%2Fcursuri-inot-pentru-copii%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Cursuri inot adulti” style=”flat” shape=”square” color=”blue” align=”center” i_icon_fontawesome=”fas fa-male” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Finitiereinot.ro%2Fcursuri-inot-adulti%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
Call Now Button web tasarım kocaeli web tasarım istanbul web tasarım ankara web tasarım izmit web tasarım gebze web tasarım izmir web tasarım kıbrıs