Antrenamente pentru triatlon

In urma cu un an si-a propus sa slabeasca. Si-a cumparat o bicicleta si a inceput sa pedaleze.In scurt timp si-a descoperit pasiunea pentru sport si l-a transformat intr-un mod de viata. In anul 2014 a participat la 4 triatloane in cadrul unei stafete, insa simtea ca ii lipseste ceva. Cu un an mai tarziu si cu 50 kg mai putin, si-a propus sa participe la Iron Man 70.3 Transfagarasan ( triatlon compus din 1.9 km inot, 90 km bicicleta, 21 km alergare) in data de 25 iulie 2015. Pentru alergare si bicicleta se va pregati singur, iar pentru inot va fi antrenat de mine. Are ca obiectiv  sa inoate cei 1.9 km intr-o ora.

TRANSFIER 70.3 este in top 3 cele mai grele triatloane pe distante lungi din lume, asemanator ca dificultate cu Savageman 70.3 si Wildflower 70.3.

Va inota in lacul Vidraru care este al 8-lea lac ca marime din Europa, avand o temperatura de aproximativ 18 grade Celsius.

Trebuie sa termine cursa in maxim opt ore, altfel timpul sau nu va fi luat in calcul.

Ii dorim mult succes lui Banu Gabriel!

Scroll to Top
Call Now Button web tasarım kocaeli web tasarım istanbul web tasarım ankara web tasarım izmit web tasarım gebze web tasarım izmir web tasarım kıbrıs